Clúster de Seguretat Contra Incendis
Menu
CONDICIONS LEGALS, PRIVADESA I DRETS

Condicions legals – Qualsevol transmissió, distribució, reproducció o emmagatzematge, total o parcial, dels textos, de les imatges i de la resta de continguts inclosos en aquest web ha de comportar el previ i exprés consentiment per escrit de Associació Clúster de Seguretat Contra Incendis. Queden expressament prohibides, en tots els casos, la reproducció, còpia, comunicació pública, distribució, manipulació i qualsevol altra forma d’utilització de tot o part d’aquest web o de qualsevol dels seus continguts sense la prèvia i expressa autorització per escrit de Associació Clúster de Seguretat Contra Incendis. Aquest web pot contenir enllaços a pàgines externes de les quals Associació Clúster de Seguretat Contra Incendis no es responsabilitza, com tampoc es responsabilitza dels continguts ni de qualsevol altre aspecte relacionat amb aquests llocs. Associació Clúster de Seguretat Contra Incendis pot modificar sense previ avís les característiques i les especificacions dels seus serveis, així com qualsevol altra informació recollida aquí, la qual no està subjecta a cap garantia de cap tipus. D’altra banda, Associació Clúster de Seguretat Contra Incendis no és responsable de cap dany directe o indirecte que pugui ocasionar l’exactitud, veracitat o exhaustivitat de la informació o de l’ús que se’n pugui fer. L’accés a aquest web no dota l’usuari de llicència o autorització per utilitzar, més enllà de l’ús estrictament personal, cap contingut, informació o servei existent al web ni li dóna cap dret que hi estigui relacionat, especialment els de propietat intel·lectual i industrial.

Privadesa – Les dades facilitades pels usuaris podran quedar recollides en fitxers automatitzats, el responsable dels quals és Associació Clúster de Seguretat Contra Incendis (C/ Santa Eulàlia, 5-7-9, 3r. 08012 de Barcelona) amb el CIF G66233354. La finalitat d’aquests fitxers és només de suport al interessat. Els interessats podran exercir el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les dades enviant una sol·licitud escrita i signada amb el nom, cognoms i DNI i amb les instruccions precises per a aquest efecte a l’adreça abans indicada o a l’adreça C/ Santa Eulàlia, 5-7-9, 3r. 08012 de Barcelona. La tramesa dels formularis inclosos en el web implicarà el consentiment exprés de l’usuari per tal que Associació Clúster de Seguretat Contra Incendis faci les cessions de les dades de caràcter personal de l’usuari a totes les persones que siguin necessàries per assolir les finalitats del fitxer automatitzat. Qualsevol informació, idea o material de qualsevol tipus que sigui remès a Associació Clúster de Seguretat Contra Incendis per part de l’usuari serà considerat públic i no confidencial i podrà ser utilitzat lliurement per Associació Clúster de Seguretat Contra Incendis.

Drets – El copyright i els drets sobre tot el contingut del web pertanyen a Associació Clúster de Seguretat Contra Incendis.

Baixa de la llista d’adreces electròniques: Si desitgeu donar-vos de baixa de la llista d’adreces electròniques, només heu de trametre un correu a info@clusterincendis.com i fer la sol·licitud de baixa de la llista d’adreces.