Jornades

La certificació dels projectes basats en prestacions

Bombers de Barcelona i Bombers de la Generalitat organitzen una jornada tècnica sobre la certificació dels projectes basats en prestacions el proper 28 de juny de 2022 a l’Espai Bombers – Parc de la Prevenció (C/ Lleida, 30 de Barcelona). Tal i com indiquen a la convocatòria (podeu accedir-hi aquí: Jornada PBD Bombers), els Els serveis de […]

Más información »

BIM i els sistemes de protecció contra incendis

La protecció contra incendis en general, i els productes vinculats a aquesta disciplina, tenen un paper rellevant que no pot quedar al marge del procés d'adopció del BIM. Les empreses fabricants de productes, els projectistes i les enginyeries, els instal·ladors i els mantenidors, cadascun des del seu àmbit de treball, estan cridats a treballar de forma conjunta emprant aquesta metodologia.

A la sessió proposada s'explicaran els nous reptes que planteja la digitalització basada en BIM, així com els treballs duts a terme pel grup de treball BIM del CLUSIC (incorporats a l'estàndard eCOB) que ja estan disponibles per a la seva consulta i ús.

Más información »

MÒDUL 3: SIMULACIÓ D’EVACUACIÓ I COMPORTAMENT HUMÀ EN CAS D’INCENDI

L’objectiu del curs és introduir a l’alumne en l’ús dels simuladors d’evacuacions així com presentar els principis teòrics del camp del comportament humà i els diferents elements a tenir en compte per simular correctament una evacuació.

Más información »
450€ – 600€

Acte de presentació de la Guia per al Control de fums en cambres frigorífiques

La Guia per al control de fums en cambres frigorífiques ha estat reconeguda per Bombers de la Generalitat. El proper 29 de març a les 12.00 la presentarem.

Más información »

MÒDUL 2: SIMULACIÓ D’INCENDIS. FDS I PYROSIM APLICATS AL DISSENY PRESTACIONAL (II)

L’objectiu del curs és introduir a l’alumne en l’ús del simulador FDS i de l’eina Pyrosim (que facilita l’elaboració dels models a simular amb FDS) amb la finalitat d’utilitzar‐los com a eina de treball en l’aplicació del disseny basat en prestacions.

Más información »
1.100€ – 750€

MÒDUL 2: SIMULACIÓ D’INCENDIS. FDS I PYROSIM APLICATS AL DISSENY PRESTACIONAL (I)

L’objectiu del curs és introduir a l’alumne en l’ús del simulador FDS i de l’eina Pyrosim (que facilita l’elaboració dels models a simular amb FDS) amb la finalitat d’utilitzar‐los com a eina de treball en l’aplicació del disseny basat en prestacions.

Más información »
1.100€ – 750€

MÒDUL 1: INTRODUCCIÓ AL DISSENY BASAT EN PRESTACIONS

Aquest és el primer mòdul del curs dirigit a professionals amb formació i/o experiència prèvia en el camp de la seguretat contra incendis que vulguin iniciar‐se en l’aplicació del disseny basat en prestacions i en l’ús de les eines de simulació d’incendis i evacuació necessàries per a dur‐lo a terme

Más información »
200€ – 250€

Acte de presentació de la Guia de manteniment de protecció passiva contra incendis

La protecció passiva contra incendis comprèn tots els materials i sistemes dissenyats per prevenir l’aparició d’un incendi, impedir-ne o retardar-ne la propagació i facilitar-ne l’extinció. Ens cal un bon funcionament d’aquests sistemes i, per assolir-lo, cal dur a terme el manteniment necessari que ens garanteixi un estat correcte d’ús. En el Grup de Treball de […]

Más información »

JORNADA: Rehabilitació energètica i risc d’incendi en façanes

Eficiència energètica i seguretat contra incendis han d'anar de la mà per donar les millors prestacions possibles als nostres edificis. En aquesta jornada, organitzada pel CEEC, el CLUSIC i ENGINYERS BCN, comptarem amb diferents experts que ens ajudaran a fer l'anàlisi de l'impacte a les façanes, de l'actual marc normatiu posant de manifest la importància de garantir la seguretat de les persones i els béns. 

Más información »

Jornada tècnica d’aplicació de la Guia de Disseny Prestacional

Després de l'èxit de la jornada de presentació de la Guia de disseny prestacional per als sistemes de PCI en naus industrials i logístiques, el Grup de Treball de Disseny Prestacional de el Clúster de Seguretat Contra Incendis organitza aquesta jornada tècnica d'aplicació de la Guia. L'objectiu de la jornada és aprofundir en l'abast de […]

Más información »