El CLÚSIC participa a l’acte del Dia del Foc organitzat per TECNIFUEGO el proper 17 de desembre de 2015.

Elías López, tresorer del CLÚSIC i coordinador del Grup de Treball de Certificació i Assajos, participa en aquesta jornada amb una ponència sobre la Guia de validació documental de materials, productes, equips i sistemes contra incendis realitzada per aquest Grup de treball.

L’acte també comptarà amb les intervencions del Sr. Manel Pardo, Director del Servei de Prevenció,  Extinció d’Incendis de l’Ajuntament de Barcelona i Sr. Vicente Mans, President de Tecnifuego-Aespi a la benvinguda.

La part de les ponències comptarà, a part de la intervenció d’Elías López, amb Ferran Bermejo, Director Tècnic de l’Itec;  Jordi Bolea, Coordinador C.S. Productes de Protecció Passiva de Tecnifuego-Aespi;  i Manuel Martínez, Coordinador de Comitè Sectorial d’Instalació, Manteniment i Enginyeria de Sistemes i Equips de Tecnifuego-Aespi.

L’acte té prevista una taula rodona moderada pel Sr. Santiago Montero, Director CEDAE Tecnifuego Aespi, que tractarà sobre La inspecció en la seguretat contra incendis i en la que hi participarà el Sr. Francisco Ruiz, AEN/CTN192SC5; el Sr. Joan Pedreny, Bombers de Barcelona; el Sr. Joan Gallart, Bombers de la Generalitat de Catalunya i el Sr. Carles Masnou, Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

Podeu accedir al programa en aquest enllaç: enllaç a programa.