Intisi és l’empresa que signa aquest article de l’apartat d’empresa experta.

Les tecnologies tèxtils d’alt rendiment s’imposen per no marxar en el sector de la protecció contra incendis i control de fums.

Existeixen infinits camps d’aplicació al parlar de teixits tècnics. Desde fa ja alguns anys, les noves tecnologies que han anat agafant cada cop més força dins d’un sector tan tradicional com el tèxtil, estan avançant més enllà de l’alt nivell de desenvolupament ja assolit pels anomenats teixits tècnics. L’interès per desenvolupar millors productes amb majors  funcionalitats, i la necessitat del sector tèxtil occidental a adaptar-se als reptes imposats pels processos de globalització, són els motors de la nova revolució tèxtil.

Avui dia ens veiem sorpresos quasi a diari amb l’aparició de nous productes que estan situant a la indústria tèxtil entre les pioneres en desenvolupaments tecnològics. La infinitat d’avantatges que aporta la tecnologia tèxtil, ha fet que la indústria de la seguretat contra incendis aposti en instaurar aquestes tecnologies tèxtils d’alt rendiment en l’àmbit de la protecció contra incendis i control de fums.

Flexibilitat, lleugeresa, reduïdes dimensions i la àmplia gama de possibilitats, són alguns dels avantatges dels teixits de fibra de vidre que s’apliquen en el diferents sistemes de compartimentació d’incendis coneguts com a cortines tallafocs, i les cortines o barreres de fums que formen part dels sistemes de control de temperatura i evacuació de fums SCTiEF.