Juan E. Marcos Laborda, especialista en sistemes de ventilació per impuls i control de fum de Soler i Palau, ens exposa que els sistemes de ventilació de fums tenen cada cop més presència en el mercat, tant nacional com internacional, ja que presenten una sèrie d’avantatges respecte a un sistema tradicional de conductes.

Així ens proposa un cas pràctic que descriu un apartament existent, la instal·lació de ventilació de la qual, cal revisar-se i es planteja un sistema nou. A partir d’aquí, s’analitzarà una situació d’incendi reduït per observar la resposta d’ambós sistemes .

Los sistemas de ventilación por impulso tienen cada vez mayor presencia en el mercado, tanto nacional como internacional, ya que presentan una serie de ventajas con respecto a un sistema tradicional de conductos. En este caso práctico se describirá un aparcamiento existente cuya instalación existente de ventilación mediante conductos debe revisarse, y se plantea un sistema nuevo. A partir de aquí, se analizará una situación de incendio reducido para observar la respuesta de ambos sistemas.

Podeu accedir al document en aquest enllaç: Article complet