El passat divendres, 22 de febrer de 2019, a Espai Bombers vàrem celebrar una assemblea general extraordinària per renovar els càrrecs de la Junta Directiva. Segons els estatuts, cada cinc anys correspon aquesta renovació.

El 12 de febrer de 2014 es va constituir l’associació, i conseqüentment, es va formalitzar la primera junta amb els vuit membres fundadors. Per això la junta, estava constituïda per les vuit empreses fundadores.
En aquests cinc anys el nombre d’associats ha augmentat; actualment són 43 les empreses associades al CLÚSIC. També ho ha fet l’activitat i els grups de treball en actiu. Per això a la passada assemblea (31 de gener) es va decidir ampliar el nombre de membres de junta de vuit a dotze membres.

Així doncs, es va iniciar el procés electoral. Només es va presentar una candidatura, encapçalada per Elías López de PREFIRE, que va ser aprovada per unanimitat per part de les 24 empreses que van assistir a l’assemblea.

La nova junta està composada per les següents persones que, al seu torn, són representants de les respectives empreses:

Elías López de PREFIRE, president
Pau Gavarró de PERADEJORDI, vicepresident
Dolors Costa de PLASFOC, tresorera
Jordi Sans d’MSCONSULTORS, secretari
Stefano Muttoni d’AIRFIRE, vocal
Xavier Ruiz d’APPLUS, vocal
Eugeni Mula de DETNOV, vocal
Èlia Muns d’EICON, vocal
Xènia López d’INTISI, vocal
Mariano de Leonardo de PCI KOSMOS GROUP, vocal
Mercè Sánchez de ROCKWOOL, vocal
Jordi Salellas de SODECA, vocal

A la nova junta li esperen reptes molt importants per al nostre sector, un dels més ambiciosos és el desenvolupament dels cursos per a instal·ladors, però n’hi ha d’altres com el desenvolupament de guies tècniques, formacions en disseny prestacional i mantenir l’activitat de les jornades divulgatives, entre molts d’altres.

És una junta molt diversa en tots els sentits (edat, gènere, àmbit empresarial) i amb molta energia. Els hi desitgem molta sort i molts encerts en aquesta nova etapa que comença.

Elías López de PREFIRE, president entrant, i Pau Gavarró de PERADEJORDI, president sortint. Ambdós, fundadors del CLÚSIC

Després que la nova junta prengués possessió del càrrec, es va fer un lliurament de diplomes a tots els membres fundadors del CLÚSIC presents a l’acte i als coordinadors dels grups de treball. Va ser especialment significatiu el lliurament de diplomes a Santos Bendicho de SODECA i Jordi Bolea de ROCKWOOL, membres fundadors del CLÚSIC que actualment ja no són membres de junta, però que han deixat una gran empremta a la filosofia i el tarannà de la nostra associació.

El lliurament de diplomes entre Elías López  i  Pau Gavarró, president entrant i president sortint, va simbolitzar el relleu i la continuïtat entre les dues juntes.

Imma Ros, gerent del CLÚSIC, també es va emportar el seu diploma com a impulsora de l’associació i va rebre un càlid reconeixement per part de tots els socis presents.

La festa va continuar amb uns vídeos sobre les fites aconseguides els primers cinc anys i es va amenitzar amb un dinar a peu dret per a tots els assistents.

Pau Gavarró i Dolors Costa de PLASFOC, fundadora i coordinadora del Grup de Treball de Protecció Passiva

Pau Gavarró i Jordi Sans d’MSCONSULTORS, fundador i coordinador del Grup de Treball d’Innovació i Formació

Xavier Ruiz d’APPLUS, membre fundador i coordinador del Grup de Treball d’Espai Bombers i Elías López, president actual

Pau Gavarró i Santos Bendicho de SODECA, membre fundador

Pau Gavarró i Jordi Bolea de Rockwool, fundador

Pau Gavarró i Jordi Salellas de SODECA, coordinador del Grup de Treball de Disseny Prestacional

Pau Gavarró i Èlia Muns d’EICON, coordinadora del Grup de Treball de Control d’Instal·lacions

Pau Gavarró, president 2014-2019, i Stefano Muttoni coordinador del Grup de Treball d’Internacionalització

Elías López, president entrant; Imma Ros, gerent; i Pau Gavarró, president sortint

 

Els associats al CLÚSIC, un moment abans de començar

Un moment de l’assemblea