Applus+, empresa associada al CLÚSIC ens fa arribar aquesta nota que considerem que pot ser de gran interès per als nostres associats i altres entitats del sector


El nostre associat Applus+, companyia global d’inspecció, assaig i certificació, amplia la seva gamma de serveis d’assajos de foc amb l’adquisició de Tunnel Safety Testing (TST), amb seu a Astúries. TST s’integrarà a la Divisió Laboratories i permetrà a Applus+ ampliar la seva xarxa d’instal·lacions d’assajos.

TST opera unes instal·lacions úniques a Europa. La compayia disposa d’un túnel experimental de 600 metres de longitud, el més llarg d’Europa, un laboratori per assajar ventiladors de grans dimensionsi un centre de formació per a bombers i equips de salvament. L’equip de TST té més de deu anys d’experiència i un ampli coneixement tècnic en assajos en túnels a escala real.

El laboratori de foc d’Applus+ dóna serveis d’assaig i certificació a nivell global per a les indústries de la construcció, naval, ferroviària i automoció, i té un negoci consolidat en el sud d’Europa i Orient Mitjà.

Jordi Brufau, Executive Vice President de la divisió Laboratories, ha destacat que “la suma de capacidades de ambas compañías permitirá ofrecer servicios muy diferenciales, integrando ensayos a escala real, ensayos de laboratorio y servicios de certificación de producto a los fabricantes de sistemas de protección contra el fuego”.