El passat dia 2 de juny es va dur a terme l’Assemblea General Ordinària del Clúster de Seguretat Contra Incendis de Catalunya, la qual es va celebrar a l’auditori del col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya.

Estem encantats de compartir amb tota la comunitat de professionals de la seguretat contra incendis aquest moment tan important per al nostre sector.

Durant la reunió, es va presentar a l’Ignasi Gimeno Figueras com a nou membre de l’equip de gerència del Clúster.

També vam tenir l’oportunitat d’analitzar, debatre i compartir els avenços i els reptes que ens esperen en el futur. El clúster ha posat en relleu la importància de la cooperació i la col·laboració entre els seus membres per aconseguir un nivell de seguretat òptim i millorar la protecció contra incendis a Catalunya.


Es van presentat propostes rellevants que demostren el compromís de l’associat amb el Clúster. També es va destacar la importància de la formació contínua i l’actualització dels coneixements per afrontar els desafiaments en constant evolució del sector.

Des del Clúster de Seguretat contra Incendis de Catalunya, volem agrair a tots els participants per la seva participació activa i per compartir les seves experiències i coneixements. A més, volem donar les gràcies als membres de la Junta Directiva i a l’equip de col·laboradors per la seva dedicació i esforç en l’organització d’aquesta assemblea tan exitosa.

Estem molt emocionats per les oportunitats que ens esperen i estem convençuts que, treballant conjuntament, continuarem impulsant la seguretat contra incendis a Catalunya i garantint la protecció de les persones i els béns.

Si voleu saber més sobre el nostre clúster i les activitats que duem a terme, no dubteu a visitar el nostre lloc web i seguir-nos a les xarxes socials.

Estarem encantats de mantenir-vos informats sobre les últimes novetats i avanços en el camp de la seguretat contra incendis.