S’acosten les dates nadalenques i tornem a fer el balanç de la feina feta i del que queda per fer.

Aquest 2022 ha estat un bon any per a l’associació. Dels objectius anuals proposats en el pla actuació, en general, s’han assolit amb solidesa. Avui ja som 63 associats, ampliant la massa crítica del Clúster de Seguretat Contra Incendis (CLÚSIC).

La participació de les empreses en els grups de treball és el motor principal de les actuacions del CLÚSIC que aquest any han aconseguit publicar dues noves guies reconegudes. En aquest sentit, volem posar de manifest que Bombers de Barcelona també ha reconegut totes les publicacions del Clúster.

De cara al 2023 ens podem plantejar un doble objectiu: mantenir les fites assolides el 2022 i organitzar més trobades presencials amb els socis i amics de la nostra associació.

Aquests són els nostres desitjos com a associació per al 2023: conèixer-nos més, compartir més, veure’ns més, per aconseguir reforçar aquesta gran família al voltant de la seguretat contra incendis que entre tots estem construint.

En nom de la junta i l’equip del CLÚSIC, us desitgem que gaudiu d’unes Molt Bones Festes de Nadal i un 2023 ple de salut, alegria i amistat.