El matí d’avui , 1 de juny de 2017, Elías López, tresorer del Clúster de Seguretat Contra Incendis, ha estat participat a la benvinguda de la Jornada organitzada per CEPREVEN i el COEIC sobre protecció contra incendis en naus logístiques.

Amb més de 150 assistents, els tres ponents de la taula de benvinguda:  Jon Michelana, director general de CEPREVEN, Pere Homs, director de l’ASSOCIACIÓ i COL·LEGI D’ENGINYERS INDUSTRIALS DE CATALUNYA i Elías López, tresorer del CLÚSTER DE SEGURETAT CONTRA INCENDIS han coincidit en què són necessàries activitats d’aquest tipus en què entitats professionals i associacions empresarials plantegen reptes comuns i d’ampli abast.

Establir sinèrgies, ampliar els punts de vista, formar-se adequadament, participar en projectes mixtos i conjunts són objectius del CLÚSIC i en aquest sentit celebrem l’èxit d’aquesta jornada i felicitem als organitzadors que l’han fet possible.

La jornada continua amb gran interès de tots els assistents. Es tracten els aspectes tècnics rellevants i particulars de la protecció contra incendis en el sector de la logística; el qual ha ocupat força titulars en els mitjans de comunicació, amb la posada en funcionament d’un nombre important  d’establiments industrials amb aquest ús.

L’objectiu final, per tant, d’aquesta jornada ha estat donar a conèixer la problemàtica dels incendis en riscos específics d’emmagatzematge, així com els criteris tècnics de disseny i d’instal·lació dels sistemes de PCI i l’integració dels requisits de seguretat en el projecte constructiu.