El passat dijous, 8 d’octubre a les 18.00 hores, es va celebrar la xerrada Present i futur de la ventilació d’aparcaments a la seu d’ENGINYERS BCN. La conferència, organitzada conjuntament pel CLÚSIC i ENGINYERS BCN, va ser un èxit i es va poder seguir de manera combinada en presencial i en streaming.

L’objectiu de la jornada, posar en rellevància la norma UNE així com el gran ajut que representarà pels tècnics que desenvolupen projectes de ventilació en aparcaments, es va assolir gràcies a l’expertesa dels ponents encarregats de desenvolupar-la.

L’acte va començar amb la benvinguda de David Jiménez, responsable dels Serveis Tècnics d’Enginyers BCN i Mariano de Leonardo, vocal de Junta del CLÚSIC.

Seguidament, els ponents encarregats de presentar i analitzar els aspectes més rellevants de la norma, van desenvolupar les seves respectives intervencions: Miguel del Moral, CFD Department Manager a SOLER I PALAU, Oriol Raduà, Project Department a SODECA, Mariano de Leonardo, CEO de PCI KOSMOS GROUP i Lluís Marín, Business Development Manager a DETNOV.

 

Entre tots va anar desgranant la UNE 100166 dins el marc normatiu actual. També es van abordar criteris generals i particulars de disseny del sistema de ventilació i es va analitzar un cas pràctic de ventilació mecànica assistida per ventilació per impuls. La jornada va continuar repassant aspectes fonamentals relacionats amb el manteniment d’aquest tipus d’instal·lacions. Finalment, es van donar pautes sobre sistemes de detecció i sistemes de senyalització.

Un cop realitzades les presentacions es va obrir un debat moderat per David Jiménez que es va allargar fins les 20.00 hores.

Ben aviat, ENGINYERS BCN publicarà la gravació de la xerrada a la seva web. Us mantindrem informats.