Dates: 9 i 10 de desembre
Horari: de 16 a 20 hores
Nombre hores: 8 hores
Lloc: Via Laietana,39
08003 Barcelona

Formulari inscripció:
https://formacio.eic.cat/cursos/1107580

 

La publicació de la norma UNE EN 12845 2016 permet per primera vegada l’ús dels ruixadors automàtics ESFR i dels ruixadors per a aplicacions específiques CMSA (Control Mode Special Aplication) segons les pròpies regles europees sense recórrer a les normes NFPA i FM utilitzades fins al moment.

El desenvolupament realitzat per adaptar l’ús d’aquestes tecnologies als riscos d’emmagatzematge obre noves possibilitats de disseny i permet millorar la protecció contra incendis.

L’objectiu del curs serà conèixer les diferents taules d’aplicació per a l’ús d’aquests ruixadors automàtics així com la realització d’exercicis per a emmagatzematges concrets amb els càlculs hidràulics corresponents.
Es requereixen nocions de ruixadors per tal de poder seguir el curs

L’EIC organitza aquest curs d’aplicació de ruixadors. Les places són limitades, us recomanem que feu la inscripció al més aviat possible. Els socis del CLÚSTER tenen preu d’empresa adherida: han de fer la inscripció general, hi ha un espai per comentaris, s’ha d’indicar allà.

La resta de cursos que es fan a la seu de Barcelona i Sabadell també tenen el preu d’EA. Més informació a: https://formacio.eic.cat/cursos