Els dies 17 i 18 de novembre a les instal·lacions de DETNOV (C/ Ciència, 30-32 de Viladecans) i de KOSMOS GROUP (C/ Severo Ochoa, 22 de Esplugues de Llobregat), respectivament, celebrarem una nova edició del Curs de Sistemes de detecció i alarma d’incendis.

Recordeu que aquestes formacions estan autoritzades per la Subdirecció General de Seguretat Industrial per formar als instal·ladors i mantenidors de sistemes de protecció contra incendis – RD 513/2017

El Reial Decret 513/2017, de 22 de maig, pel qual s’aprova el Reglament d’instal·lacions de protecció contra incendis (RIPCI) obliga les empreses instal·ladores i mantenidores a comptar amb operaris qualificats. El CLÚSIC és el primer centre formatiu de l’Estat Autoritzat per realitzar aquestes formacion en matèria de sistemes de protecció contra incendis.

Els alumnes adquiriran els Coneixements teòrics i pràctics necessaris per a poder executar treballs d’instal·lació i / o manteniment dels sistemes de detecció i alarma d’incendis.

Els operaris que no tinguin experiència acreditada en cap sistema de protecció contra incendis han de realitzar i superar, a més, el mòdul general.

 

Podeu accedir a més informació aquí: més informació
La inscripció es pot realitzar en aquest enllaç: pre-inscripció