El Clúster de Seguretat contra Incendis, en el que s’ha format un grup de treball per la internacionalització de les empreses, ha fet possible que un grup significatiu d’empreses catalanes del sector s’hagi organitzat i hagi aconseguit exposar els seus productes i serveis a la fira Dubai Intersec 2016, l’esdeveniment de referència al sector a Orient i l’espai on Europa i Àsia es troben per compartir les novetats i avenços en aquest àmbit.

Les empreses catalanes Airfire, Cofem, Detnov, Ignitor, Intisi i Peradejordi varen ocupar un espai superior a una illa, van presentar les seves especialitats, van establir contactes i signar acords de col·laboració a la regió, i a més van promocionar el Clúster de Seguretat contra Incendis de Catalunya.

IMG_9323

Durant la fira, els stands de les empreses catalanes van rebre la vista de la Sra. Mireia Sitjà, CPN de Dubai d´Acció i del Sr. Jamal Ibrahim, director del Safety Department del Civil Defence de Dubai, tal i com mostren les imatges, fruit de la bona implementació d’alguna de les empreses catalanes a la regió del GCC.

 

Barcelona, Maig 2016