Ahir, 8 d’octubre de 2019, els catorze alumnes que es van apuntar als Mòduls I de Coneixements Generals i Mòdul II.14 de Senyalització luminiscent van fer els exàmens per superar aquests cursos per aconseguir el certificat d’instal·lador i mantenidor autoritzat corresponent. Els hi desitgem molta sort!

En ambdós casos es tracta de la primera edició de curs. Des del CLÚSIC estem molt satisfets per la bona rebuda d’aquests cursos i la bona predisposició dels alumnes a aprendre i fer-se un camí en aquest món de la prevenció contra incendis.

Val a dir que el Mòdul General és comú a qualsevol sistema de PCI regulat pel RIPCI i el de Senyalització és un dels nous sistemes que inclou aquest reglament. Per tant, estem parlant dels primers operaris formats (i esperem que en breu, acreditats) en sistemes de senyalització luminiscent.

El CLÚSIC prepararà nous cursos d’altres sistemes per poder ampliar l’oferta formativa i ser una eina d’utilitat per a les empreses i professionals del sector.

 

Els alumnes, podran continuar amb la seva formació com a especialistes en PCI en altres sistemes ben aviat. El CLÚSIC prepararà nous cursos d’altres sistemes per poder ampliar l’oferta formativa i ser una eina d’utilitat per a les empreses i professionals del sector. Si hi teniu interès, no dubteu en contactar amb nosaltres per ampliar la informació.

Per tirar endavant aquestes formacions, que es van celebrar a les instal·lacions de PCI KOSMOS, el CLÚSIC compta amb professors i professionals de primer nivell vinculats a les següents empreses:

Mòdul I. Coneixements Generals: MSCONSULTORS, PERADEJORDI i PCI KOSMOS 

Mòdul II. 14. Senyalització luminiscent: IMPLASER i PCI KOSMOS

 

 

 

 

 

Volem agrair a tots els professors l’esforç i la gran tasca que, ens consta, han dut a terme.

La millor formació de professionals ve de la mà dels millor professionals.