Ahir, al Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya, es va dur a terme un esdeveniment organitzat pel CLÚSIC, enfocat en la presentació de la Nova Guia de Documentació Tècnica d’Instal·lacions de Protecció Contra Incendis. Aquesta sessió va destacar com una oportunitat rellevant per abordar qüestions rellevants en matèria de prevenció d’incendis a Catalunya.

La jornada va iniciar amb l’acte de benvinguda vehiculat a càrrec de Mariano De Leonardo, President del CLÚSIC, qui va destacar la importància de la nova guia en l’àmbit de la seguretat contra incendis. Després d’aquesta introducció, Albert Marsé Castillo, membre del Grup del Treball de Control d’Instal·lacions, va presentar detalladament la guia, acompanyat per Carles Noguera Pola i Víctor Molinet Coll, respectivament, en els seus càrrecs de Cap del Servei de Prevenció de Bombers de la Generalitat i Cap de la Unitat Normativa i Prestacional de Bombers de Barcelona.

 

 

Després d’un petit recés, es va portar  a terme la taula rodona -centrada en “la protecció contra incendis en l’ús residencial”- moderada per Jordi Sans, Secretari de la Junta Directiva del CLÚSIC, amb la participació dels següents ponents:

   • Alberto Izquierdo, Secretari del Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida.
   • Mercè Sánchez, Responsable del Dept. Tècnic de ROCKWOOL Peninsular.
   • Llorenç Domingo, Gerent d’Ignifugacions Ignitor.
   • Antonio Galan, Head of Regulatory & Public Affairs Iberia de Kingspan Group.
   • Francesc Xavier Querol, Director zona nord-est de PEFIPRESA, S.A.U.
   • i Albert Marsé, Responsable de Vendes Iberia de Detnov Security S.L.

 

 

La participació d’aquests experts va aportar diverses perspectives sobre els reptes i les solucions en matèria de seguretat i protecció contra incendis en l’àmbit residencial, enriquint la discussió i oferint una visió completa de la temàtica.

La jornada va concloure amb una cloenda a càrrec de Mariano De Leonardo, qui va agrair la participació i el compromís dels assistents en la promoció de la seguretat contra incendis.

Volem agrair la participació de tots els ponents i assistents en aquest esdeveniment. La seva contribució ha estat molt valuosa i ha enriquit les discussions sobre la prevenció d’incendis. Agraïm el seu temps i dedicació, i desitgem poder continuar col·laborant en el futur.