La passada junta directiva va aprovar el passat 19 de setembre l’adhesió de quatre noves empreses al Clúster de Seguretat Contra Incendis. Amb elles aconseguim incrementar el nombre de baules de la cadena de valor que aquest Clúster pretén aconseguir.

Les noves empreses que se sumen al CLÚSIC són:

Addient: Empresa Col·laboradora de l’Administració i acreditada per ENAC com entitat d’Inspecció Control per als àmbits de gestió de llicències urbanístiques (ECU), seguretat industrial (OCA) i sanitari-assistencial (EA); i habilitada per organismes autonòmics per als àmbits mediambientals i de prevenció d’incendis.

Airfire: Empresa especialitzada en el disseny, el desenvolupament i la producció d’equips, i la provisió i el manteniment de sistemes de protecció contra incendis.

Ignitor: Aquesta empresa nascuda a Catalunya fa quaranta anys i especialitzada en vernissos i pintures intumescents és pionera en ús de nanomaterials.

Intisi: Fabricants especialistes en solucions tecnològiques tèxtils per a la protecció contra incendis, el control de fums i l’aïllament tèrmic disposen d’un centre de desenvolupament i producció propi a Barcelona.

Ara mateix, el nombre total d’empreses associades al Clúster són quinze i amb la voluntat de seguir creixent per aconseguir, entre tots, avançar cap una seguretat contra incendis basada en l’excel·lència i la innovació. Podeu veure les empreses associades si feu click aquí.