Ens complau informar-vos que hem autoritzat els nostres cursos per poder-los realitzar on line a través de la plataforma especialment dissenyada per això.

http://academiacluster.com

En aquests temps d’incertesa i de nova normalitat, des del CLÚSIC hem apostat fortament, de nou, per la formació. Així, doncs, hem adaptat la nostra oferta formativa per a instal·ladors i mantenidors de sistemes de protecció contra incendis (RD 513/2017) per a que es pugui realitzar on line.

Tal i com estableix el RD 513/2017 (RIPCI), només la part teòrica pot ser formació on line, la part pràctica i els exàmens continuen sent presencials. Tanmateix, estem segurs que la manera que tenim d’organitzar els cursos: comprimint al màxim els horaris per evitar desplaçaments innecessaris, serà molt benvinguda per empreses i treballadors que necessitin formació en sistemes de protecció contra incendis.

Els alumnes poden formar-se en qualsevol moment, des de qualsevol lloc i qualsevol dia de la setmana.

La gran avantatge de les nostres formacions és que els alumnes es poden connectar en qualsevol moment, des de qualsevol lloc i qualsevol dia de la setmana. I un cop connectats, visionar els continguts teòrics tants cops com els calgui, intercanviar dubtes amb els professors i posar a prova els seus coneixements abans de presentar-se a l’examen i/o pràctiques, si és el cas.

El primer curs que hem preparat és el Mòdul I. Coneixements Generals (de l’11 de novembre a l’11 de desembre de 2020).

Aquest mòdul és comú a tots els sistemes i és necessari per  aquells operaris que no tinguin experiència acreditada en el sector de la protecció contra incendis.

Més informació: https://academiacluster.com/curso/conocimientos-generales/

Inscripcions: https://academiacluster.com/contacto/

Programa en pdf: descarregar