Empresa de la comarca de l’Anoia especialitzada en la protecció contra incendis, busca persona resident a la comarca amb formació a nivell d’enginyeria tècnica, arquitectura tècnica o Cicle Formatiu de Grau Superior relacionat amb construcció, delineació o similar per a incorporar-se a l’Oficina tècnica.

La persona seleccionada, que realitzarà tasques de suport a l’Oficina tècnica, ha de tenir facilitat per a la interpretació de normes en l’àmbit de la protecció contra incendis, realitzarà càlculs estructurals i redactarà i elaborarà pressupostos, comandes i tasques de relació i negociació amb proveïdors, confirmació de proformes, dibuixos tècnics, interpretació de plànols, visites a obres, etc.

Imprescindible: Experiència en el sector de la construcció, elaboració de plànols i interpretació d’aquests. Nivell molt alt d’Autocad, paquet Office i coneixements informàtics en general. Carnet de conduir B.

Valorable: Haver treballat en una oficina tècnica i facilitat per integrar-se a l’equip, negociació amb proveïdors, amb moltes ganes d’aprendre . Saber treballar amb BIM i/o REVIT per a projectes de l’Administració pública.

Idiomes: Català i castellà natiu, valorable anglès.

Oferim: Incorporació immediata, lloc de feina estable de feina a la comarca de l’Anoia. 40 hores setmanals.

Retribució econòmica: El salari es negociarà segons conveni i segons el perfil del candidat i experiència aportada.

Tots els interessats envieu la vostra candidatura a adela.majoral@aifire.eu