Catalunya té un teixit industrial complex i força especialitzat i ja fa temps que van apareixent clústers de sectors diversos. Però, què són i per a què serveixen? Doncs bàsicament, un clúster és una concentració geogràfica d’empreses d’un mateix sector que s’alineen per aconseguir una major rendibilitat i, conseqüentment, una millor competitivitat.

 ENGINYERS BCN fa la presentació del Clúster de seguretat contra incendis, com a exemple de com establir estratègies d’èxit d’ampli abast.

Impartit per:

Joan Miquel Hernández Gascon, cap de l’Àrea de Desenvolupament Empresarial de la Direcció General d’Indústria del Departament d’Empresa i Ocupació
Pau Gavarró, president del Clúster de Seguretat Contra Incendis i director de l’empresa Peradejordi, SL, consultoria especialitzada en enginyeria de seguretat, prevenció de riscos i investigació de sinistres.

L’acte serà presentat per Miquel Darnés, degà d’ENGINYERS BCN i moderat per Oscar Rosique, president de la Comissió de Seguretat Contra Incendis i Emergències d’ENGINYERS BCN.

Dates i horaris: 8 de maig de 2014, a les 18.30 h

Lloc: Sala d’actes d’ENGINYERS BCN. Consell de Cent, 365