Presentem la segona edició de la ‘Guia de Bones Pràctiques per a la Protecció Passiva contra Incendis’ en un esdeveniment destacat. La jornada, marcada per la col·laboració comunitària del CLÚSIC, va retre homenatge a la figura de l’Imma Ros i va culminar amb una taula rodona sobre l’eficàcia de la normativa. La guia actualitzada, validada per Bombers de la Generalitat i de Barcelona, es consolida com a recurs essencial per a empreses en cerca de seguretat informada.

 

El passat dimecres 15 de novembre, des del CLÚSIC vam organitzar una trobada significativa a la sala d’actes del Col·legi ENGINYERS BCN. En aquest esdeveniment, va ser presentada la segona edició de la “Guia de Bones Pràctiques per a la protecció passiva contra incendis,” actualització realitzada pel Grup de Treball de Protecció Passiva del CLÚSIC, subratllant així el compromís continu amb la millora de la seguretat contra incendis a Catalunya.

 

Aquesta jornada va reflectir la notòria col·laboració de la comunitat del CLÚSIC per abordar col·lectivament els reptes relacionats amb la protecció passiva contra incendis. La guia actualitzada, ajustada a les normatives vigents, i validada per Bombers de la Generalitat i de Barcelona, es converteix en un instrument essencial per afrontar els desafiaments actuals en aquest àmbit.

Un moment que va deixar una empremta va ser la recordança a l’Imma Ros, una figura que va contribuir de manera notòria a la nostra comunitat. A través d’aquest acte, vam expressar el nostre reconeixement a la seva dedicació i impacte.

La jornada va concloure amb una taula rodona en la qual experts destacats del sector van intercanviar punts de vista sobre la pregunta clau: “És suficient la normativa de protecció passiva contra incendis?” Els participants d’aquesta enriquidora taula van ser:

 

 

Moderador: David Jiménez, Cap de Grup de Treball de Protecció Passiva del CLÚSIC.

Miguel Vidueira, Director Tècnic del Grupo CEPREVEN.

Montserrat Díaz, Cap de la Unitat de Medi Ambient i Gestió d’Emergències de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

Dolors Costa, Responsable de Qualitat del Grup ALFA TORRES i coordinadora del Grup de Treball de Protecció Passiva del CLÚSIC.

Daniel Juscafresa, Gerent d’IGNIFUGACIONS GENERALS.

Llorenç Domingo, Gerent d’IGNITOR.

Carles Noguera, Cap del Servei de Prevenció de Bombers de la Generalitat de Catalunya.

Víctor Molinet, Cap de la Unitat Normativa i Prestacional de Bombers de Barcelona.

 

Aquesta jornada ha estat un exemple de la col·laboració i la cohesió de la nostra comunitat en la millora de la seguretat contra incendis. La nova Guia de Bones Pràctiques, amb l’actualització realitzada pel nostre grup de treball, es converteix en una eina pràctica per a les empreses associades, orientant-les cap a un futur més segur i ben informat en matèria de protecció passiva contra incendis.