Cicle d’entrevistes 
Qui és qui al Clúster de Seguretat Contra Incendis

Toni Creixell

 

És fonamental posar en comú els coneixements i experiències de les empreses expertes, per a debatre, dissenyar i contribuir al canvi normatiu que és tan necessari.

 

Parla’ns una mica de tu, qui ets, la teva formació i fites professionals que vulguis destacar.

Soc en Toni Creixell Castellvi, director de la Divisió de protecció contra incendis i energia solar de  PIMEXA GRUPO CONSTANT, grup empresarial català experts en RRHH des de 1987, present a tot el territori espanyol, Portugal i república Txeca amb més de 50 delegacions.

Des de fa més de 25 anys que em dedico a la protecció contra incendis, en un inici com a delegat comercial i després com a director de  PIMEXA PCI fent les tasques derivades del càrrec.

Quina és l’activitat principal de l’entitat en què treballes i què t’agradaria destacar-ne?

A  PIMEXA ens especialitzem en el disseny i implementació de solucions integrals contra incendis i energies renovables. L’activitat principal de PIMEXA és la instal·lació i el manteniment de sistemes de protecció contra incendis tant actius com passius, analitzem les necessitats del nostres clients i aportarem la solució més adequada a cada cas.

Quins són els objectius empresarials que teniu definits per als propers anys?

Estem immersos en un pla estratègic 2022 – 2025 en el que destacaria la digitalització de processos, la satisfacció del client, la formació interna, la recerca de talent i el creixement continu com a grup empresarial unint esforços entre les unitats de negoci del Grupo Constant.

Quant de temps fa que esteu associats al CLÚSIC i a quins grups de treball participes? Recordes què us va motivar a associar-vos?

Som socis del CLÚSIC des de mitjans de 2018. No hem participat gaire activament en els grups de treball, però esperem fer-ho ben aviat. Cal destacar i aplaudir la feina que estan fent i hi volem aportar el nostre coneixement.

Què us aporta el CLÚSIC com a empresa? I la vostra empresa al CLÚSIC?

Crec que és fonamental que els coneixements i experiències de les empreses expertes es posin en comú per debatre , dissenyar i contribuir al canvi normatiu que tant ens fa falta en aquest país.

On creus que el sector de la seguretat contra incendis té més marge de millora?

Tenim recorregut de millora en la formació tant als tècnics com als clients. Per el que fa al marc normatiu, l’administració s’ha de prendre amb més rigor l’actualització de les normes i el seu compliment.

Quins creus que són els reptes més importants que el sector de la seguretat contra incendis té al davant.

Que siguem escoltats des de les administracions, que fomentem la cultura de seguretat a les escoles i universitats. Hem de percebre que la seguretat salva vides, béns i assegura a les empreses.