Recentment hem superat l’auditoria externa per mantenir el certificat ISO 9001:2015 del sistema de gestió de la qualitat, atorgat per l’entitat acreditada APPLUS+ per al nostre centre formatiu.

En l’assoliment d’aquest repte, ha participat tota la plantilla i es va superar amb uns resultats excel·lents.

La Norma ISO 9001:2015 és un estàndard de referència reconeguda a nivell mundial, per a multitud de sectors. És beneficiosa a nivell intern de l’empresa, però està clarament enfocada a la satisfacció dels clients.

Tot el Clúster i el seu Centre Formatiu està compromès a proporcionar la millor qualitat de servei, treballant amb controls estrictes, amb professionals altament qualificats i amb una voluntat per facilitar les coses als nostres alumnes.

L’Informe d’auditoria, a banda de no detectar cap no-conformitat destaca un seguit de punts forts. En volem compartir amb vosaltres, alguns, dels que ens sentim molt orgullosos:

  • La implicació per part de la junta directiva
  • L’alta competència en el sector
  • L’adaptació a la realització de cursos on line

Comencem a entreveure el final d’aquest any. Un any especialment difícil per tots, però acabar-lo amb un resultat d’auditoria com aquest, que posa en valor tota la feina realitzada al llarg d’aquest 2020, ens anima a seguir amb energia i il·lusions reforçades.